Maak samenwerking productief.


Zylt helpt u complexe samenwerkingsprocessen productief te maken. Wij delen onze kennis en visie graag. Zodat u zelf aan het stuur blijft.

Begeleiden managementteam

klimaatverandering.jpgZylt verkreeg opdracht directie en managementteam van een familiebedrijf te begeleiden in in de geleidelijke overdracht van de leiding aan het managementteam. Zylt helpt dit proces een vaste vorm te geven, het managementteam een eigen koers te laten vinden en de expertise van de huidige directie te borgen.
Geplaatst door Hans Sietsma op 07-07-10 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

Oudernetwerk RNPO201

oudernetwerk_mini.jpgOp 21 januari kwamen in De Bolster in Groningen ouders bijeen. Deze ouders vertegenwoordigen scholen die deel uit maken van het Regionale Netwerk Passend Onderwijs 201. De bijeenkomst was de opmaat naar het vormen van een regio breed oudernetwerk. Een vertegenwoordiging van dit netwerk gaat met het onderwijsveld inhoudelijke vraagstukken behandelen die voor (ouders van) leerlingen van belang zijn. Zylt bereidde de bijeenkomst voor en faciliteerde.

Geplaatst door Sitebeheerder op 26-01-10 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

Oudervereniging Friesland

In Friesland wordt een Oudervereniging opgericht om Passend Onderwijs te stimuleren en ouders te ondersteunen bij hun streven daarnaar. Zylt ondersteunt de kersverse vereniging. De vereniging heeft een eigen discussiegroep op het internet.

Geplaatst door Hans Sietsma op 16-10-09 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

Ouderbetrokkenheid

naar-school-middelbaar-onderwijs-8048.jpgZylt heeft opdracht gekregen om  in het Noorden en Oosten van het land de betrokkenheid van ouders bij Passend Onderwijs te versterken. Alle 14 regio's zullen door ons worden bezocht en op mogelijkheden en belemmeringen onderzocht. De opdracht is verstrekt door POLSO, de organisatie die belangenvereningingen van ouders bundelt.

[ Lees verder... ]
Geplaatst door Hans Sietsma op 26-04-09 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina       >>  

Nieuws archief

Diensten voor onderwijs Sitebeheerder @ (08-01-09) (Onderwijs)
Het BuitensteBinnen Sitebeheerder @ (12-11-08) (Dit moet u lezen)
Samenwerking in team Hans Sietsma @ (26-06-08) (Samenwerking)
Zylt en onderwijs? Jeroen Veltheer @ (30-04-08) (Onderwijs)
Implementatieteam Jeroen Veltheer @ (15-04-08) (Overheid)

Nieuwscategorie├źn