Geschiedenis

In 1993 ontstond VSOB, een samenwerking van oorspronkeljik vier adviseurs. VSOB was sterk in informatiemanagement en informatiebeleid. De adviseurs hadden daarin ook hun sporen verdiend. VSOB werkte met name in de non profit sector.

In 1999 ontstond samenwerking met Jeroen Veltheer, die als zelfstandige werkte. Deels in een iets andere markt, maar met dezelfde intenties: de dingen zeggen die anderen niet durven zeggen, de klant helpen zien wat zijn verantwoordeljikheid is, de klant toerusten om zijn organisatie zo in te richten dat hij effectief verder kan.

In 2000 hebben we Zylt opgericht. We hebben ons palet verder verbreed. Meer en meer groeide het besef bij ons dat onze intuïtie klopt: het gaat niet om de structuren, niet om de systemen, niet om de afspraken, planningen en budgetten. Het gaat om open samenwerking, waarin ieder voor zijn punt durft uit te komen.

Sinds 2005 is de samenwerking met Stoffer Consult gegroeid tot wat het nu is, een volwaardige plek in onze maatschap. Han Stoffer brengt een heel eigen geluid vanwege zijn affiniteit met sport en bewegen. Uiteraard gaat er ook wel eens iemand weg, zodat we nu nog met zijn drieën zijn.